Xerrada +Assemblea d’estudiants i joves al CSO la Gordissima!

29-M VAGA GENERAL!

La crisi estructural del sistema capitalista està prenent forma en les retallades que els estats espanyol i francès estan aplicant contra la classe treballadora catalana. Cada cop més l’educació i la sanitat pública es veuen amenaçades per la privatització i la manca de recursos de l’administració. La reforma laboral fruit del pacte entre els sindicats grocs i el govern de dretes ens hipoteca el futur i ens aboca a la precarietat laboral. El sistema educatiu massificat ens ofereix una formació encarada a la productivitat empresarial. I ja n’estem fartes!

Davant aquests atacs, els i les joves hem de prendre partit i unir les nostres forces per respondre a l’ofensiva de manera contundent i ferma. Els governs liberalitzadors del PP i CiU són els principals responsables de que la xifra d’atur juvenil a tot l’estat superi ja el 50%, que les joves estiguem cada cop més precaritzades, que ens haguem de conformar amb sous de misèria per un treball de merda i que la nostra ràbia segueixi creixent sense aturador!

Per això des de La Trinxera, l’Assemblea de Joves de Sant Andreu i La Sagrera, creiem que les joves tenim un paper clau en l’articulació d’una resposta organitzada contra aquest sistema que s’ha demostrat obsolet. Cal que ens mobilitzem per plantejar una alternativa al capitalisme!

Soles som vulnerables, juntes ho podem tot!

Divendres 16:

A les 19:30Xerrada: Com ens afecta La reforma laboral a les joves. Al CSO la GORDISSIMA (C/Pons i Gallarça núm.8)

I desprès: ASSEMBLEA D’ESTUDIANTS i JOVES PER ORGANITZAR-NOS PER LA VAGA GENERAL!

La Trinxera, Assemblea de Joves de Sant Andreu i La Sagrera – CAJEI

http://latrinxera.wordpress.com/

(feu-ne difusió)

Gent sense cases, cases sense gent…
Com s´entén?

CSO La Gordíssima

lagordissima (at) gmail.com
http://lagordissima.wordpress.com/http://latrinxera.ppcc.cat/
http://lagordissima.wordpress.com/

 

Gent sense cases,  cases sense gent…
Com s´entén?

CSO La Gordíssima

lagordissima@gmail.com
http://lagordissima.wordpress.com/

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS