Xerrada amb Josep Pàmies “La salut com bé comú. Plantes medicinals, un camí cap a l’autosuficiència sanitària individual i col·lectiva”

 

Josep Pàmies porta l’agricultura a la sang a través de quatre generacions. Als 16 ja treballava la terra, conreant fulles i flors comestibles. Dedica part del seu temps a la Dolça Revolució http://www.dolcarevolucio.cat , associació sense ànim de lucrelucre que estudia i promou les plantes medicinals (algunes prohibides) vinculant-se a l’ Slow Food, com a moviment mundial que defensa una alimentació meditada, ecològica i sana. Pàmies porta deu anys cultivant més de trenta plantes medicinals, entre elles l’ stevia, que regula els nivells de glucosa i insulina en sang.

Pàmies i altres es troben en la lliuta per introduir la’Stevia Rebaudiana a Espanya, un autèntic tresor per a persones amb Diabetis, Hipertensió, Colesterol, Triglicèrids, Ansietat, Obesitat, etc, amb totes les dificultats concebibles, per part d’una Administració a la qual no li importa ni el patiment de les persones ni l’espoli del pressupost sanitari per part de la indústria farmacèutica.

Aquest dijous a partir de les 19h tindrem la sort d’acollir-lo a AureaSocial per tal que ens expliqui més sobre aquesta lluita i les diferents vies per arribar a l’autosuficiència alimentària i de la salut.

Tota la informació sobre Josep Pàmies al seu blog http://joseppamies.wordpress.com


Vols més informació?

http://www.aureasocial.org

http://femlocomu.aureasocial.org/

 

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS