Vine a plantar-te pel català

Publicidad

El proper dissabte 18 d’abril a partir de les 12.00 h a la plaça del Born de Barcelona, vine i planta’t!!

La Plataforma per la Llengua i 27 entitats de persones immigradesorganitzem conjuntament aquesta “plantada pel català” volem aplegar 300 persones que es “plantin” simultàniament en un test gegant, com una acció simbòlica per exemplificar que cal que tots posem la nostra llavor per fer créixer el nou país i per reivindicar el català com a llengua comuna i d’arrelament. Els 300 testos, un per cada una de les llengües que es parlen a casa nostra, dibuixaran la silueta del territori de parla catalana, en un mosaic que ocuparà bona part de la plaça.

Vine, et necessitem per fer-ho possible!

Inscriu-te i tria la llengua que vols representar a plantatpelcatala.cat

Recorda, el proper dissabte 18 d’abril, a les 12 del migdia, a la plaça del Born de Barcelona, Planta’t pel català! T’hi esperem!!

I també et pots plantar a les xarxes: penja una foto amb l’etiqueta #joemplanto. Les millors fotos tindran premi!

 

I recorda, pots fer-te soci de l’ONG del català
des de només 3 euros al mes.

Només has d’entrar aquí i omplir el formulari de subscripció.

Si vols deixar de rebre aquests correus electrònics envia un correu a comunicacio@plataforma.cat

En acompliment de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal 15/1999de 13 de desembre), Plataforma per la Llengua – Col·lectiu l’Esbarzer us informa que les vostres dades consten en un fitxer manual i automatitzat. Podeu exercir el dret d’accés, rectificació, oposiciói cancel·lació de les vostres dades adreçant-vos per escrit a Plataforma per la Llengua – Col·lectiul’Esbarzer, a l’atenció de Protecció de Dades, C/ Sant Pere Més Alt, 2, pral. 2. 08003 Barcelona.

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More