[VÍDEO] Rufián, expulsado del congreso después de un duro enfrentamiento con Borrell

Publicidad

La presidenta del congrés espanyol, Ana Pastor, ha expulsat el diputat d’ERC Gabriel Rufián de la cambra per unes paraules dures amb el ministre d’Afers Estrangers espanyol, Josep Borrell. Com a resposta, tots els diputats d’Esquerra Republicana han abandonat l’hemicicle.

‘Senyor Borrell, fa temps que li vull dir això. Vostè és el ministre més indigne de la història de la democràcia espanyola. I n’hi ha hagut de molt indignes’, ha dit Rufián a Borrell. ‘Vostè no és un ministre, és un “hooligan”, un militant de Societat Civil Catalana, una vergonya per al seu grup parlamentari, més que res perquè és una organització d’extrema dreta’, ha afegit. ‘Vergonya que vostè, senyor Borrell, es mofés en un míting del PSC del meu company Oriol Junqueras mentre es podria en una presó de Madrid. Li demano que dimiteixi’, li ha etzibat.

Borrell ha intervingut per dir que, segons ell, un diputat d’ERC li havia escopit quan abandonava l’hemicicle. El portaveu republicà, Joan Tardà, ha desmentit Borrell i li ha exigit que rectifiqui.

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-rufian-expulsat-del-congres-despres-dun-dur-enfrontament-amb-borrell/

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More