(Video) ¿Qué pasa en Barcelona? 8 noticias de la realidad social

Publicidad

Por CONTRAINFOS 101

Cadena huata rodea al Parlament, mani apoyo al CSO La Clandestina, marca contra la Macarocarcel de Zuera, Salvem Gallecs, Concentracion contra el genocidio en el Mediterráneo, Ayotzinapa, CONAIE, Festival Cine Anarquista Barcelona. Ver: https://youtu.be/02JwEskxO4k

1. Jo també estava al Parlament

Dissabte 18 d´abril milers de persones encerclaren el Parc de la Ciutadella – amb el Parlament a dins- per protestar contra la sentència de tres anys de presó pels nostres companys condemnats per aixecar les mans i fotre crits. Nosaltres ho diem i seguriem dient a crits: Jo Tambe estava al Parlament! ( I ho tornaria a fer)

2. La Clandestina

A la Clandestina han fet una manifestació pels carrers del Clot en rebuig a l´ordre de desallotjament que han rebut per part de la Sareb.

3. xiv Marxa contra la macrocarcel de zuera.

un altre any han fet la 14ena edicio contra la Marca de Zuera reuneix a mes dç un centenar de persones en solidaritat amb les persones preses en aquesta presó Zaragoza.

4. Marxa Gallecs

Parlant de Marxes, el passat diumenge 19 d´abril es realitzà una marxa contra l´ampliació de polígons industrials en aquesta valuosa zona agríola del Vallès.

5. Contra el Genocidi

Concentració avui 22 d´abril a Plaça de sant Jaume en denúncia a les polítiques migratòries de la UE que han sembrat de morts al mediterrani.

6. Euro Caravana

Els pares en lluita pels fets d´Ayotzinapa realitzen una caravana per Europa per denunciar les desaparicions dels 43 normalistes i la complicitat estatal. Veiem el video de convocatòria realitzat aqui a Barcelona

7. Visita Conaie

Floresnillo Simbaña , dirigent polític de la CONAIE realitza una visita a Barcelona i Contrainfos conversa amb ell.

8. Festival Cine Anarquista

Presentació del Festival de Cine Anarkista de Barcelona, que es realitzarà a la Kasa de la Muntanya del 14 al 16 de maig.

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More