[Vídeo] La policía española requisa esteladas y camisetas amarillas antes de la final de la copa

Publicidad

Per accedir a l’estadi Wanda Metropolitano, on es juga la final de la copa, cal superar dos controls de seguretat. Diversos seguidors del Barça s’han queixat a la xarxa que els agents de la policia espanyola els han requisat samarretes grogues, cartells, xiulets i estelades. Tal com es veu en aquests dos vídeos:

Carles Puigdemont 🎗

@KRLS

If a simple colour is now an offence against the state, what’s next? Spanish political police 🚫

De totes maneres, no sembla que els agents hagin rebut l’ordre de retirar totes les estelades i samarretes grogues, ja que el tractament dels afeccionats ha estat diferents segons la porta d’accés.

PBNavàs@PBNavas1979

La PN requisa una bandera estelada que portava lligada un membre del nostre grup a la motxilla alegant que fomentava l’odi.
Li prenen les dades.
Riuen i provoquen.
No els seguim el joc i marxem.
Denunciem aquesta persecució ideològica indiscriminada.@LaTdP @Cdrfcb @esport3

Arran de les incautacions, l’ANC ha piulat: ‘El govern espanyol també decideix com s’ha d’anar vestit a la final de la copa. La seva nova creuada!’

Mostra la imatge al TwitterMostra la imatge al Twitter

Assemblea Nacional

@assemblea

El govern espanyol també decideix com s’ha d’anar vestit a la : la policia espanyola requisa les samarretes de l’@assemblea i estelades! La seva nova creuada!!!
La solució 👉

D’altra banda, la policia espanyola ha publicat un piulet aquesta tarda perquè els afeccionats no xiulin l’himne d’Espanya. ‘Avui, i sempre, respecta l’himne i no ofenguis els que se’n senten orgullosos’, han escrit.

Policía Nacional

@policia

El nos representa a todos, es símbolo de un país, de una historia… Hoy, y siempre, respétalo y no ofendas a los que se sienten orgullosos de él.

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-la-policia-espanyola-requisa-estelades-i-samarretes-grogues-al-wanda-metropolitano-barca-rei-barcelona-atletico-sevilla/

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More