(VIDEO) Criminalización, pobreza energética, huelga Teleónica y otros en el [Contrainfos 100]

Publicidad

 

 (1) Aniversario, (2) Alerta en Yarmouk (3) Multan a feministas (4) Bomberos y pobreza energética (5) Autogestión en Kan Pasqual (6) Resumen de conflictos desde 2013 (7) Homenaje a minero inmolado (8) Feria de la Yunta   https://youtu.be/lY5wg90Xchk

0. Presentació

Benvinguts al contrainfos número….. 100!

1. Avui a la Plaça del Sol

Okupem les Ones fa 12 anys amb latele.cat. Les paelles en marxa a la plaça del Sol.

2. Camp Refugiats Yarmouk

I ara sí, la primera notícia d´aquest contrainfos la dediquen a la terrible situación que viu el barrí palestí de Yarmouk, assetjat per la guerra i en situación d´emergència humanitària. Veiem doncs un resum que ha preparar una companya.

3. Dones feministes vila de Gracia

Les dones feministes de gràcia s´enfronten a una multa milenària i han realitzat el següent video per la campanya de crowdfunding

4.ILP Pbresa Energetica

I els bombers de Barcelona han realitzat el següent clip que aprofundeix amb la  pobresa energètica que priva a molta gent de l´aigua i la llum en un model injust per garantir els milionaris beneficis de les transnacionals energètiques.

5. El Patatal de kp

Encetem un apartat agrícola al Contrainfos d´avui, doncs ja ho deia Albert Pla, no sólo de pan vive el hombre. En aquest video volem reforçar el paper de l´autoproducció en l´autogestió dels Espais Alliberats que des del treball quotidià aposten per trencar la dependència al capitalisme.

6. Resum Contrainfos 50-100

I prepareu-vos ara una estona perque en primícia us presentem un exhaustiu resum de la realitat social que hem documentat durant els darrers 50 números. Un resum des del 2013 on la conflictivitat social batega als carrers.

7. Homenatge a Eustaquio Picachuri
I avui fa 11 anys que Eustaquio Picachuri, un miner jubilat es va immolar com a protesta per no rebre la seva pensió. Els nostres colegues del col.lectiu Ch´aski Clandestino de Bolivia han fet una animació d´homenatge.

8. Fira de Forjadors

Un company de la tele ens ha enviat un resum de la 21ena edició Fira de forjadors a Besalu

[CONTRAINFOS] és el noticiari del carrer de latele.cat. Vols col.laborar?
Reunions setmanals a l´Infoespai de la Plaça del Sol els dimecres al vespre
contacte: contrainfos@latele.cat

 

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More