Valencia: Hoy martes, concentración contra el ataque del Ejército marroquí en el Aiiún

IV CONCENTRACIÓ EN REPULSA PELS VIOLENTS ATACS DE L’EXÈRCIT MARROQUIÀ AL CAMPAMENT DE LA DIGNITAT I CONTRA LA POBLACIÓ SAHRAUI&nbsp A L’AAIUN

DIMARTS&nbsp 16 DE NOVEMBRE A LES 19:00

DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ (CARRER LA PAU) DE VALÈNCIA I MARXA A LA DELEGACIÓ DE GOVERN

La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS) vol manifestar la seua absoluta indignació i profunda tristesa davant els últims fets ocorreguts al Sàhara Occidental contra la població sahrauí.&nbsp &nbsp

En la matinada del 8 de novembre les forces d’ocupació marroquina van entrat per la força i van desmantellar el campament Protesta de Gdeim Izik (El campament de la Dignitat), darrere d’assetjar-ho completament han atacat violentament les persones acampades allí. Aquestos atacs han continuat a la ciutat l’Aaiun on es tenen notícies de gran nombre de ferits i inclús morts. En estos moments L’Aaiun és una ciutat totalment presa per l’exèrcit i la policia marroquina on es continuen produint greus enfrontaments.

Donat aquestos fets ens sentim indignats pel silenci del Govern Espanyol i exigim una resposta clara i contundent davant dels greus incidents que estan ocorrent al Sàhara Occidental i demanem que d’una vegada per sempre assumisca la seua responsabilitat com a potència colonitzadora.

Per tot açò vos convoquem a la concentració que tindrà lloc davant el Consolat Marroquià C/ La Paz, 38 el dia&nbsp 16 de novembre a les 19:00 per a denunciar aquestos fets, posteriorment hi haurà una marxa fins a la plaça de la Verge.

Per favor doneu la màxima difusió.

NO SIGUEU INDIFERENTS!

Vos esperem!

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS