València: repressió a la Universitat

El darrer dijous membres del SEPC de la Universitat Politècnica de València han participat en una activitat que organitzava la universitat i han sigut reprimits pels guardes de seguretat de la mateixa.
A l’Àgora de la Universitat Politècnica de València, membres del reaparegut nucli d’aquesta universitat, han assistit als actes de commemoració del 9 d’Octubre (que ha organitzat una associació cultural), on han muntat una paradeta d’informació a l’estudiant, han repartit informació de l’organització i han penjat una pancarta amb el lema "A LA POLITÈCNICA, ORGANITZA’T I LLUITA AMB EL SEPC".
&nbsp
Poc temps després de penjar l’esmentada pancarta, els membres de seguretat privada de la universitat s’han disposat ha tallar-la. En eixe moment, han rebut l’escridasada d’un gran nombre de gent i del grup de música que estava actuant al concert, que ha traslladat la seua indignació a tots els assistents.
&nbsp
Més tard, els mateixos agents de seguretat privada han perseguit (muntats en motocicletes) i increpat els i les militants del SEPC quan es disposaven a abandonar el recinte universitari, i han amenaçat en llengua estrangera als mateixos estudiants.
&nbsp
Lamentablement, aquests no són uns fets aïllats a la Universitat Politècnica de València. Centre d’ensenyament que no realitza cap tipus d’eleccions a claustre ni a centre de facultat amb la participació dels i les estudiants. Centre, on les organitzacions d’estudiants no tenen cabuda, no són "legals". Tampoc hi ha cap aula ni despatx per a aquestes organitzacions, i els impediments per a realitzar qualsevol tipus d’activitat, ja no política, sinó de caire cultural o lingüístic, és realment difícil.
&nbsp
Però, davant d’aquests fets el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) encoratja els i les estudiants de la Universitat Politècnica de València a lluitar i organitzar-se per una universitat digna.
&nbsp
Davant la seua repressió, la lluita continua!

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

(SEPC)

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS