Vídeos del míting anticapitalista a Barcelona

Publicidad

A continuació podeu veure totes les intervencions del míting anticapitalista celebrat a Barcelona el passat 9 de maig, en el qual hi van participar persones significatives de l’esquerra social catalana juntament amb la cap de llista a les europees Esther Vivas i el portaveu del Nou Partit Anticapitalista francès Olivier Besancenot.

Més de 400 persones van participar en el míting de llançament de la candidatura de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista que es va celebrar el passat 9 de maig a Barcelona.

Activistes com Diego Rejón, sindicalista i treballador de SEAT, Sandra Campañón, membre de la campanya en defensa del dret a l’avortament i participant en la llista de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Enrique Mosquera, de l’associació Papers i Drets per Tothom, Eugeni Rodríguez, membre del Front d’Alliberament Gai de Catalunya i també integrant de la candidatura, Rosa Cañadell, portaveu de l’USTEC, Mariona Cruelles, estudiant de la UAB i participant a la llista de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Salvador Durán, secretari general del Sindicat Ferroviari de Barcelona i Roque Borrás, membre del moviment veïnal de Sant Vincenç dels Horts, van intervenir en el míting.

L’acte va comptar també amb el suport dels músics Wagner Pa, Xavi Turull d’Ojos de Brujo, Kumar i Indie que van actuar en el transcurs del míting i es van llegir les salutacions dels sindicalistes Cándido i Morala i del director de cinema Ken Loach.

Finalment, van prendre la paraula Pep Riera, històric dirigent camperol, antic dirigent d’Unió de Pagesos i participant a la candidatura, Rocío Varela, sindicalista de l’Hotel Juan Carlos I i membre de la candidatura, Esther Vivas, cap de llista i Olivier Besancenot, del Nou Partit Anticapitalista (NPA) francès.

Crònica i fotografies del míting aquí.

Més vídeos de les intervencions pitjan aquí.

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More