Urgent! Estan desallotjant el CSOA La Teixidora i se está resistint

[Traducción al castellano]

Se está haciendo cobertura coordinada desde la asamblea del centro social con el portal www.lahaine.org

En aquests moments s'està dsallotjant el CSOA La Teixidora per un dispositiu policial molt gran. S'està fent resistència dins del centre social.
Demanem a tothom qui pugui que vingui a fer suport davant de La Teixidora (carrer Marià Aguiló, 35 metro Poblenou).

Després de 30 anys abandonat i més d'un any teixint projectes, lluitant contra el sistema capitalista, combatint el patriarcat i la heteronormativitat, creant alternatives al model consumista imposat, enfrentant-nos a una especualció desmesurada que destrossa els barris, i lluitant per la transformació individual i social, una altra vegada han comès una nova vergonya a la ciutat exercint la violència per reprimir la nostra lluita.

No permetrem que el desallotjament acabi amb els nostres projectes, no deixarem que ens imposin com hem d'actuar, viure o pensar, resisitirem davant de qui vol atentar contra la nostra autonomia.
No aconseguiran el silenciament de les nostres veus, no podran aturar-nos en la lluita contra el sistema patriarcal i capitalista. Seguirem resisitint, seguirem lluitant.

A més a més convoquem per demà dia 28/01/09 a les 19h davant el centre social per manifestar-nos i fer sentir la nostra ràbia. Demanem a totes les persones que vinguin a fer soroll i cridar contra aquest nou desallotjament.

Totes juntes seguirem lluitant contra aquests sistemes que ens oprimeixen dia a dia.

http://teixidora.squat.net/

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS