Unes dues-centes persones participen a les jornades programàtiques de Des de baix

[Traducción al castellano]

Unes dues centes persones van participar a les jornades de debat i reflexió organitzades per Des de Baix amb l’objectiu d’aprofundir en les propostes de la candidatura per a les eleccions del 28 de novembre.

Les jornades van consistir en debats en tallers simultanis sobre sindicalisme i drets socials, qüestió nacional, ecologisme i defensa del territori, immigració, feminisme i llibertats sexuals, solidaritat internacional i democràcia, repressió i mitjans de comunicació alternatius.

Després del debat en tallers es va realitzar un posada en comú de les conclusions de cada un d’ells, especificant els temes de debat que feien consens entre els i les participants, i les qüestions que quedaven obertes per a seguir profunditzant més endavant. El debat va ser molt útil per a desenvolupar el programa de la candidatura i per escoltar opinions diverses de persones de diferent procedència.

Les jornades van acabar amb una assemblea general per a discutir la campanya de Des de baix, les activitats a fer, intercanviar punts de vista i discutir com avançar en la construcció d’una alternativa a l’esquerra existent. Es va acordar també realitzar una assemblea de balanç de la campanya després de les eleccions, el dissabte dia 11 de desembre.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS