Terrassa: Presentació dels llibres «Nosotras también hicimos la guerra” i “Coser y cantar” a càrrec de la seva autora, Carmen Domingo.

Benvolgudes companyes, el Casal de la Dona de Terrassa ha organitzat dues activitats per aquest mes d’octubre que esperem us siguin interessants i pugueu participar-hi, vosaltres i els vostres amics, amigues, companys i companyes.

Divendres 19 d’octubre a les 19 h a la Biblioteca Central de Terrassa, xerrada-col·loqui amb presentació dels llibres Nosotras también hicimos la guerra” i “Coser y cantar” a càrrec de la seva autora, Carmen Domingo.

Amb el títol ja es pot saber de què va el tema. Us adjuntem un arxiu amb el pòster de la xerrada perquè el pugueu penjar i fer-ne propaganda.

Dissabte 27 d’octubre a les 15,30 h ens trobarem a l’estació dels catalans per anar a fer un itinerari guiat per Barcelona “Dones de la Barcelona Romana i Medieval” que té una durada de 2 hores 8 (de 17 a 19). Com a màxim podem ser 25 persones, per això qui vulgui venir s’haurà de posar en contacte amb la Maria Toresano.

Casal de la Dona

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS