Terrassa: La «Plataforma Terrassa decideix» us convida a preparar la consulta per la independència

[Traducción al castellano]

Benvolguts terrassencs,-ques,

Ens adrecem a vosaltres i&nbsp a tots els&nbsp col·lectius de la nostra ciutat per tal de convidar-vos a assistir a la trobada&nbsp que tindrà lloc el dia 20 DE FEBRER, a les 10 del matí,&nbsp al centre cívic Maria Aurèlia Capmany (av. Àngel Sallent, 55, al costat de la xemeneia de l’Almirall).

L’objectiu de la reunió és&nbsp que tothom pugui expressar la seva opinió sobre la possible consulta popular a Terrassa (Terrassa decideix) com la que&nbsp va encapçalar Arenys de Munt, el passat 13 de setembre, i més de 160 municipis, el 13 de desembre, o­n es preguntava als ciutadans ‘Esteu d’acord en què la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, en el si de la unió europea?’

Com segurament ja sabeu, aquesta és una iniciativa de la societat civil que pretén aconseguir que els ciutadans puguin, a través de les urnes, pronunciar-se sobre el tema en qüestió.
Considerem que aquesta trobada és important per buscar espais comuns entre col·lectius que treballen normalment per separat. El fet de compartir ens permetrà trobar les bases per a crear la plataforma ‘Terrassa decideix’ si entre tots es considera oportú.

Us agrairem que feu difusió d’aquesta convocatòria a totes les persones&nbsp a qui pugui interessar. Per qüestions organitzatives, us preguem que confirmeu la vostra assistència abans del&nbsp 20 de febrer a la següent adreça electrònica:&nbsp terrassadecideix@gmail.com

Voldríem que la plataforma que us convidem a crear aplegués gent de diferents procedències i parles, ja que només així aconseguirem que representi tot el teixit social de la nostra ciutat.
&nbsp
Cordialment,&nbsp
&nbsp
Grup impulsor de Terrassa decideix&nbsp
&nbsp
ORDRE DEL DIA DE LA TROBADA D’ENTITATS DEL 20 DE FEBRER
&nbsp
1. Acreditacions
2. Presentació a Terrassa
3. Implicacions de la consulta
4. Torn de paraules
5. Proposta d’organització del pla de treball si s’escau

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS