[Tarragona] A la “Vuelta a Espanya” treu l’estelada!

Del 3 al 9 de setembre la “Vuelta a Espanya”celebrarà diverses etapes que transcorreran per pobles i ciutats dels Països Catalans. Tarragona, Vinaròs, Xàtiva, València, Alzira, Alacant… seran algunes de les poblacions per on transcorrerà aquesta prova ciclista de ressò internacional.

És una oportunitat perfecta perquè els independentistes surtin al carrer a mostrar al món la voluntat de llibertat pel nostre poble i la nostra terra, exercint el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans. Davant les campanyes d’intoxicació que l’estat espanyol i francès, amb l’ajuda dels mitjans de comunicació, fan contra la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra nació, hem de demostrar que volem decidir el nostre futur.

Per això t’animem a rebre la “Vuelta a Espanya” amb estelades quan passi per la nostra ciutat. Cada estelada serà un pas endavant cap a la independència dels Països Catalans i una clara mostra de rebuig a l’actuació dels estats espanyol i francès. Per fer pinya, a Tarragona, quedem a les 13h al Carrer Unió.

Tarragona no és Espanya!
A la “Vuelta a Espanya” treu l’estelada!
Per la independència dels Països Catalans!

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS