Sopar del 40è aniversari de la mort d’Ernesto Che Guevara

Aquest setembre passat, un seguit de molletans vinculats a entitats, moviments socials de la ciutat i a títol individual, han fet diverses reunions per tal de valorar la possibilitat d’engegar una nou grup que treballi de forma estable temes de solidaritat i amistat amb el poble cubà.

La trentena de persones que van participar en aquest procès inicial van considerar que seria molt interesant tirar endavant aquesta tasca i que hi havia posibilitats i interès perquè a Mollet arrelés la solidaritat amb Cuba. D’aquestes primeres reunions va sorgir una comissió organitzadora i un nom: MOLLET AMB CUBA, amb el que es presenta la nova entitat.

Com a primeres activitats MOLLET AMB CUBA no vol deixar passar desapercebuda la commemoració del 40è aniversari de la mort d’Ernesto Che Guevara, assasinat el 9 d’octubre de 1967 a Bolívia per forces de l’exèrcit bolivià ensinistrades per la CIA. Amb aquest motiu MOLLET AMB CUBA va instal·là una taula informativa a la Rambla de Mollet o­n va recordà aquest esdeveniment, va difondre la figura del Che i també va distribuí una fulla de presentació amb informacions sobre Cuba.

D’altra banda MOLLET AMB CUBA s’ha plantejat portar a terme un projecte solidari i concret d’ajuda i millora de les condicions de vida a l’illa. En aquest aspecte es compta amb la llarga experiència del grup solidari que a Nou Barris (Barcelona) recolza l’Agermanament NOU BARRIS – EL CERRO, que servirà de suport inicial a la tasca que es vol desenvolupar des de Mollet.


Per ultim, MOLLET AMB CUBA està portant a terme tasques de difusió i de contacte amb diverses entitats i persones molletanes per tal d’enfortir la seva base i donar-se a conèixer. En aquest sentit el grup ha preparant un gran sopar solidari amb Cuba que servirà per presentar oficialment la nova entitat i el seu projecte solidari.

El sopar es celebrarà al Mercat Vell el 16 de novembre de 2007 a les 21.30 hores.

Les entrades, a un preu de 15 €, es poden comprar al centre cívic “La Marineta” els dilluns de 19.30 a 21.30 hores o contactant per e-mail o per la web..


molletambcuba@gmail.com


http://molletambcuba.bloc.cat

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS