Segons NH Hotels l’acte neonazi no serà en cap dels hotels de la cadena

6

Lliure Directe/Ràdio Klara

El passat diumenge 12 de Novembre, un dia després de l’assassinat del jove antifeixista madrileny Carlos Javier Palomino, Diariocritico informava que Democracia Nacional, partit d’extrema dreta presidit per Manuel Candela, invita a Madrid a David Duke, antisemita i racista nord-americà. Cinc dies més tard invitat en este cas per Alianza Nacional en un conegut hotel de València David Duke presentarà el seu llibre «Supremacismo Judío» com es pot veure en el cartell a què ha tingut accés Ràdio Klara i que es troba en la xarxa.

Davant d’estes informacions Ràdio Klara s’ha posat en contacte via telefònica amb els responsables de comunicació de NH Hotels. En principi no s’ha oferit ni confirmació, ni desmentiment davant del desconeixement de la notícia. Després de facilitar-los la informació via correu electrònic s’ha rebut la confirmació «que no hi ha cap reserva ni acte confirmat o programat en cap dels hotels de la cadena». Des de NH Hotels no volen fer cap declaració més ja que creuen que açò alimentaria els rumors en un tema que insistixen «la companyia no està involucrada».

Per altra banda l’edició dels cartells ens fa dubtar que la reserva per a la realització de l’acte haja estat feta per un particular i NH legalment no puga confirmar este extrem.