(SEAT) Solidaridad con los huelguistas de hambre

A Barcelona, 14 de febrer del 2008.&nbsp

Benvolguts amics José Mª, Wenceslao i Diosdado,

Des del Col·lectiu Ronda hem pogut compartir amb vosaltres algunes de les vostres lluites contra la patronal i les injustícies del sistema capitalista i el neoliberalisme.

Aquests dies estem seguint amb especial interès la vostra lluita solidària per exigir, mitjançant l'enorme sacrifici personal de la vostra valenta vaga de fam, la readmissió de tots els treballadors que varen ser tan injustament acomiadats de Seat ara fa més de dos anys.

Tot just acabem d'assabentar-nos que el company Wenceslao Calero ha hagut de ser hospitalitzat d'urgència com a conseqüència de l'agreujament del seu estat de salut.

Davant del vostre enorme sacrifici personal, i especialment després del malaurat ingrés hospitalari del company Calero, al qual desitgem que recuperi aviat les seves forces, volem fer-vos arribar públicament la total solidaritat de tot el Col·lectiu Ronda sencer, i transmetre-us tota la força del món en la vostra batalla contra les injustícies socials, especialment en la causa concreta de la readmissió total dels acomiadats de Seat que vosaltres defenseu.

No cal que us repetim, perquè ja ho sabeu sobradament, que ens teniu al vostre costat i que recolzem totalment la vostra lluita, que és també nostra i de tota la classe treballadora.

Una abraçada solidària.

&nbsp CONSELL RECTOR DEL COL·LECTIU RONDA, S.C.C.L.

(En nom propi i de totes les companyes i companys que treballem al Col·lectiu Ronda).

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS