Saura (ICV-EUiA) repesca Olmos amb un complement de 41.000 euros

Publicidad

[Traducción al castellano]

Rafael Olmos, cessat com a director general de la policia el passat 31 de març, ha estat nomenat assessor del conseller d'Interior, Joan Saura. Segons figura en el DOG d'aquest divendres, Olmos serà «assessor del conseller en projectes transversals». «Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de destinació 30.2, complement específic de 40.964,88 euros anuals».

Les funcions del nou assessor de Saura seran, entre d'altres, la seva «participació sobre els projectes de seguretat que afectin diverses unitats directives de l'àmbit d'Interior del departament», «preparar la documentació que el departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació tramita al Consell Tècnic en matèria de projectes transversals de seguretat» i «elaborar informes sobre les polítiques públiques i els plans i les actuacions del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en matèria de seguretat».

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More