[sant andreu] assenyalen els culpables de la repressió contra el moviment estudiantil

[Traducción al castellano]

El ressò de la repressió que el 18 de març van dur a terme els Mossos d’Esquadra ha arribat a Sant Andreu. Els ecos de la brutalitat policíaca que fa 3 setmanes es va desfermar contra estudiants, periodistes, manifestants i persones en general també s’han sentit al poble.

Aquesta setmana, les seus del tripartit que governa a la Generalitat del Principat, PSC, ERC i ICV, han aparegut pintades amb crítiques a la brutalitat policíaca, així com acusant-los directament de ser-ne els responsables i d’aplicar el pla Bolonya "a cops de porra".

No és la primera vegada que les seus del tripartit reben resposta anònima per les seves actuacions, normalment en casos repressius. Així, en d’altres ocacions, hem ressenyat atacs o accions simbòliques com siliconament de panys, d’altres pintades, la crema d’una bandera espanyola o la col·locació d’una mena d’artefacte que no va arribar a explosionar.

Aquests dos darrers casos han tingut lloc davant la seu d’ICV, responsable directa de la repressió en tant que titulars de la Conselleria d’Interior, i han estat, de ben segur, els fets que han comportat un major blindatge de la porta i la finestra del local dels "ecosocialistes". Ambdues eren abans de ballesta, però d’un temps ençà són plaques de ferro.

MÉS INFORMACIONS SOBRE BOLONYA:
http://especialbolonya.wordpress.com/
http://www.sepc.cat
http://www.laccent.cat
http://www.kaosenlared.net/especial/stop-lou-bolonia

Mira també:
http://stapinfo.bloc.cat

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS