[Reus] Jornades de formació de «Dones en Acció»

El&nbsp col·lectiu feminista "Dones en Acció", en el qual hi participen el Casal Despertaferro, Maulets, SEPC i AJR entre d’altres, organitza per al proper dissabte 27 de febrer, unes Jornades de formació&nbsp al local dels Xiquets de&nbsp Reus,&nbsp amb el títol "El rol de la dona i la seva resonsabilitat en el canvi". Tot seguit us en detallem la programació:

10h Presentació de l’acte. Presentació de l’exposició "Dona, dóna valor a la teva vida” a càrrec de la Comissió de la Dona de Campclar.

10.30h Xerrada "Activisme lesbià des de la Clandestinitat fins a temps actuals" a càrrec de Caterina Martí i Elena Bolaños membres del col.lectiu H2O de Reus.

11.30h Pausa

12h Vídeo-forum "La invisibilitat del treball domèstic i la seva relació amb el treball remunerat".&nbsp A càrrec de Xènia Chela. Politòloga. Màster en estudis de dones, gènere i ciutadania

14h Dinar popular al local de l’H2.

16.30h Taller "Per què no som iguals a la feina?" a càrrec de Montse Gesti, tècnica en igualtat d’oportunitats.

18.00h Pausa

18.30h Documental “Arena blanca, arena negra”, microcrèdits a la República Dominicana

Dinar al local de l’H20: 10 euros. Inscripcions: Trucant al&nbsp 678509259 o al 692686888

Les jornades s’enmarquen dins els actes previstos per Dones en Acció, en motiu del 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, on també s’han previst actes més lúdics per al 6 de març a la Palma, i que culminaran el dia 8 amb la manifestació unitaria convocada a Tarragona per Cau de Llunes, L’Hora Violeta i Dones en Acció.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS