Retenció d’un equip de campanya per part de la policia local d’Alcarràs

Publicidad

[Traducción al castellano]


Ahir dissabte 23 de maig cap a les 20. 30 h la Polícia Local d' Alcarràs va retenir a 3 membres d'un equip de suport a la campanya del PCPE per enganxar cartells pel poble. La polícia local va dir que «el motiu de la prohibició és perquè l'Ajuntament té unes ordenances que prohibeixen enganxar qualsevol tipus de cartell».&nbsp Els membres del cos van dir-nos que simplement seguien les normes acordades pel consistori. Davant d'aquest fet, manifestem:

1) El nostre rebuig a unes ordenances que sota l'excusa del civisme vulnera greument el dret a la llibertat d'expressió. Precisament un ajuntament com aquest que li agrada pressumir de dialogant i obert, promulga unes normes de caràcter reaccionari. No hi ha coses més important a Alcarràs per a que al seu cos policial se li encomani reprimir les activitats dels&nbsp comunistes ? No és més fàcil ficar uns plafons, com fan uns pocs ajuntaments, per a que cada partit o associació divulgui les seves idees o activitats ? Demanem la derogació d' aquestes ordenances municipals neofranquistes i que se'n facin unes altres de caire autènticament democràtic i que fomentin de forma radical la participació ciutadana.

2) Nosaltres entenem que no és normal estar 30 minuts retinguts per a que la polícia local verifiqués les nostres dades quan les 3 persones que erem van entregar-los-hi la nostra documentació des de l'inici. L'aplicació d'aquestes ordenances és flèxible. S'aplica als qui qüestionen el sistema capitalista. El lema de la campanya del PCPE » Trenca les cadenes. No a l'Europa del Capital i la Guerra » molesta als polítics del sistema que comencen a ficar-se nerviosos al veure que amb la crisi galopant, creix el descontentament social que pot pertorbar els seus privilegis. La suposada Europa Social que ens van intentar vendre, s'ha demostrat que és una estafa. La ciutadania se'n comença a donar compte i molts es quedaran&nbsp a casa el dia 7 de Juny.

3) El nostre partit, està tenint problemes en bastants municipis de l'Estat per enganxar els cartells de campaya. Les directives municipals de caire neofranquista posen en el punt de mira a les organitzacions anticapitalistes que desterrades pràcticament dels mitjans d'informació del sistema sols cal pressionar-les per a que no puguin repartir la seva propaganda pagada per la seva militància. El PCPE està en el punt de mira de les forces reaccionàries del sistema. La&nbsp hipotètica aplicació&nbsp de la llei de partits sobre el nostre partit dependrà de la conjuntura del moment i de si el seu suport electoral en el futur vagi en augment.

NO A L'EUROESTAFA !

DEROGACIÓ DE LA LLEI DE PARTITS , JA !

NO A LES ORDENANCES MUNICIPALS NEOFRANQUISTES !

PCPC- PONENT

Nota. Més informació 686691994

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More