#RecuperemElsCarrers: la vida abans que el capital!

Publicidad

Des de dimarts 26 de maig de 2020 les convocatòries s’estenen!

Ens sobren motius per exigir mesures que posin per davant les persones abans que els beneficis. Per defensar els serveis públics i la redistribució de la riquesa. Per combatre el patriarcat i construir una societat feminista i antifeixista. Aquí podeu llegir les Propostes que fem!

 

També teniu propostes de pancartes a la secció Materials amb dissenys que us podeu descarregar i imprimir, o podeu aprofitar per copiar-les fetes a mà.
Us podeu adherir també al manifest ‘Ens hi van els drets i ens hi va la vida’ en aquest formulari.

 

 

Els barris, pobles i viles hem decidit recuperar els carrers!

Canviem els balcons per les places: baixem les pancartes i cassoles als carrers! Ja no hi ha volta de full. Mobilitzem-nos contra la ‘nova normalitat’ que ens volen imposar.

 

La crisi sanitària de la pandèmia per la COVID-19 ha comportat una nova crisi social sobre la classe treballadora –especialment sobre les dones i les migrades–, i la resposta dels governs ha estat control social i rescat dels grans capitals abans que les persones. Però aquesta crisi no la pagarem.
Hem comprovat tristament que retallar en sanitat mata. Que l’externalització dels serveis públics només comporta la seva degradació. Però que quedi ben clar: les nostres vides valen més que els seus beneficis.
Reivindiquem el dret a protestar i a mobilitzar-nos als barris, pobles i ciutats. És imprescindible assenyalar els culpables, respondre als abusos dels governs i alçar la veu per defensar la vida abans que el capital.

 


Des del 19 de maig de 2020, cada dimarts a les 20 h, ens trobem a les places i carrers!

Podeu descarregar-vos la imatge clicant-hi a sobre. Aprofiteu l’espai en blanc per posar-hi el lloc de la vostra convocatòria.
Imprimiu-la, feu-ne còpies, pengeu-les a l’escala de veïnes, al vostre carrer, al supermercat, a la farmàcia…
Feu difusió de la convocatòria del vostre barri, poble o vila. Passeu-ho a les organitzacions, col·lectius i contactes!
Per cert, agraïm tota la difusió, però recordeu que no tenim cap canal de Telegram ni compte de Twitter!

 

Font

 

 

 

 

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More