Programació setmana del 15 al 21d’Octubre

Després d'aquests dies festius, la setmana que ve&nbsp es presenta mogudeta:

Dilluns 15 -&nbsp ASSEMBLEA!
19 h. Kafenet (pati interior de la Fac. de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21).&nbsp Vingueu a fer les vostres&nbsp propostes, col·laborar, informar-vos, implicar-vos…

Dilluns 15 – PROGRAMA&nbsp 'KAJÓN KON-TRASTE'&nbsp a Ràdio Malva.
&nbsp Entrevista al moviment Ciutadanes i ciutadans del món*. 22 h. Ràdio Malva (Av. Malvarrosa 10, baix) o 21.45 h. parada de tramvia 'La cadena'.

Dimecres 17 – MENJADOR VEGETARIÀ&nbsp
per només 2.5 ecus! + ACTUACIÓ EN DIRECTE 'Infusión con limón'. A més, podreu trobar informació sobre la situació dels immigrants a València i les reivindicacions de&nbsp Ciutadanes i ciutadans del món*.&nbsp 14 h. Kafenet. Tenim fam d'integració!

Dijous 18 – Projecció del documental 'EL FORAT DE LA VERGONYA'
(especulació urbanística a Barcelona). 19 h. Aula SC2 de l'aulari III (junt a la Fac. de Psicologia&nbsp i el&nbsp Kafenet, Av. Blasco Ibañez 21).

Divendres 19, Dissabte 20 i Diumenge 21 – CONCENTRACIÓ de Ciutadanes i ciutadans del món* a la Pça. de la Verge
per exigir un centre d'acollida ja, l'eliminació de la llei d'estrangeria i dels Centres d'Internament d'Estrangers (CIE). 19 a 23 h. Plaça de la Verge.


*
Ciutadanes i ciutadans del món és el moviment format per la gent que no va poder quedar-se impassible davant el brutal desallotjament dels immigrants que (mal)vivien baix el pont d'Ademuz i ara es troben concentrats a la Plaça de la Verge tots els divendres, dissabtes i diumenges de 19 h. a 23 h. Més informació: nadiesinderechos@gmail.com i www.barriodelcarmen.net/evoluciónA més, aquesta setmana també es realitzarà una CONCENTRACIÓ ANTIFEIXISTA que tindrà lloc el dimarts 16, dijous 18 i divendres 19 d'Octubre a les 9.30 h.&nbsp a la porta de la Ciutat de la inJustícia de València en suport als antifeixistes de Russafa, als quals el fiscal demana 4 anys de presó.&nbsp

LLIBERTAT SENSE CÀRRECS PER A LES DETINGUDES!&nbsp

CAP TOLERANCIA CONTRA EL FEIXISME!!!


Assemblea d'estudiants
OBRIM LA MENT

obrimlament@gmail.com (correu)
www.obrimlament.tk (web)
orimlament.losforos.es (nou fòrum)
obrimlament.blogspot.com (nou blog)

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS