#primaverareus (la revolta esta aqui)

ELS QUE ENS ROBEN I ENS RETALLEN ES REUNEIXEN A REUS, ¡¡¡
 
PLANTEM CARA A LES SEVES POLITIQUES!!!
 
Arriba la #primaverareus!
… Del 23 al 25 de març, els que ens roben i ens retallen es reuneixen a Reus!Ha arribat l’hora de tornar a sortir a carrer, de plantar cara i de dir PROU a les retallades! a la corrupció! a les privatitzacions! i a la repressió!Companyes i companys,Davant la celebració del 16è congrés «nacional» de Convergència Democràtica de Catalunya a Reus, els propers dies 23, 24 i 25 de març, l’Assemblea Popular de Reus fa una crida a mobilitzar-se i a sortir al carrer a totes aquelles persones indignades amb la crisi, indignades amb els bancs i el poder econòmic, indignades amb els retallades, indignades amb qui ha provocat la crisi, indignades amb les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics a Catalunya, indignades amb una partitocràcia i uns sindicats majoritaris covards, domesticats i claudicants davant el totpoderós poder econòmic, indignades davant l’ofensiva espanyolista, indignades amb la corrupció política i la seva falsa democràcia, indignades amb el Banc Mundial i el Banc Central Europeu, indignades amb el creixement del feixisme i la xenofòbia, indignades amb una monarquia caduca i estèril hereva del franquisme, indignades amb la reforma laboral, indignades amb definitiva, amb un sistema, el capitalista, que només genera beneficis i privilegis per a uns pocs i precarietat, violència i misèria per a la majoria… Des de l’Assemblea Popular de Reus volem cridar ben alt JA N’HI HA PROU! i assenyalar i denunciar públicament als qui han dissenyat i portat a terme les retallades, les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics, als qui protegeixen la banca i els poders econòmics (els veritables responsables de la crisi), als qui ens retallen drets laborals i socials, als qui ens reprimeixen si protestem i exigim els nostres drets i una societat més justa i igualitària, i als qui s’omplen la boca amb les paraules democràcia o llibertat i al mateix temps s’omplen les butxaques amb diners públics i fan la llei a la seva mida.Per això, hem organitzat tot un seguit d’actes, d’assembles, de debats, d’accions i de manifestacions a Reus (coincidint amb la celebració del congrés de CDC) per fer ben palesa la nostra indignació, deixar ben clar que no ens representen! i mostrar el nostre rebuig radical i democràtic a les polítiques encapçalades per Artur Mas, Oriol Pujol, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig.Fem una crida als moviment socials, a totes les indignades, als col·lectius i organitzacions de l’esquerra contestatària i anticapitalista i als sindicats alternatius del país, a donar suport a les nostres mobilitzacions (que són les de tots i totes) i a participar-hi activament.
 
CONTRA LES RETALLADES! CONTRA LA REPRESSIÓ! I CONTRA LA REFORMA LABORAL!
ELS DIES 23, 24 I 25 DE MARÇ (I SEMPRE!) QUE QUEDI BEN CLAR QUE LES PERSONES NO SOM MERCADERIES!
 
Indigneu-vos, aixequeu-vos i sortiu al carrer amb l’Assemblea Popular de Reus! TOT EL PODER PER AL POBLE!!
ACTIVITATS PELS DIES 23,24 I 25 DE MARÇ
 
Divendres 23 de març:-16:00: alliberament de la plaça del Mercadal.
-18:00: des de la plaça del Mercadal, cercavila + performance pel centre de la ciutat per denunciar les retallades i les privatitzacions.
-19:30: xerrada «Parlamentarisme i assemblearisme al segle XXI» de l’escriptor Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00: assemblea oberta al Mercadal.
-23:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.
 
Dissabte 24 de març:-11:00 / 13:00: taula rodona a la plaça del Mercadal amb la participació de Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid, David Fernández periodista del setmanari La Directa, Sergi Fàbregas de la Cooperativa Integral Catalana i Àngels Martínez, de Dempeus per la Salut Pública i de la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut.
-14:30: dinar popular al Mercadal.
-16:30: des del Mercadal, manifestació cap al Tecnoparc (indret on se celebra el congrés de CDC) amb el lema «No tinguem por! Plantem cara!».
-18:30 (aprox.): arribada de la manifestació al Tecnoparc. Lectura del manifest de l’Assemblea Popular de Reus, parlaments de diferents activistes socials, del 15-M de Reus, de l’EIC i de la CGT.
-21:00: sopar popular al Mercadal.
-22:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.
 
Diumenge 25 de març:-11:00: concentració al Mercadal i marxa cap al Tecnoparc.
 
______________________________________________________________
 
 
LOS QUE NOS ROBAN Y NOS RECORTAN SE REÚNEN EN REUS, ¡¡¡PLANTEMOS CARA A SUS POLITICAS
 
!Llega la # primaverareus!
 
Del 23 al 25 de marzo, los que nos roban y nos recortan se reúnen en Reus!Ha llegado la hora de volver a salir a la calle, de plantar cara y decir BASTA a los recortes! a la corrupción! a las privatizaciones! y la represión!Compañeras y compañeros,Ante la celebración del 16 º congreso «nacional» de Convergència Democràtica de Catalunya en Reus, los próximos días 23, 24 y 25 de marzo, la Asamblea Popular de Reus hace un llamamiento a movilizarse y a salir a la calle a todas aquellas personas indignadas con la crisis, indignadas con los bancos y el poder económico, indignadas con los recortes, indignadas con quien ha provocado la crisis, indignadas con las privatizaciones y el desmantelamiento de los servicios públicos en Cataluña, indignadas con una partitocracia y unos sindicatos mayoritarios cobardes, domesticados y claudicantes ante el todopoderoso poder económico, indignadas ante la ofensiva españolista, indignadas con la corrupción política y su falsa democracia, indignadas con el Banco Mundial y el Banco Central Europeo, indignadas con el crecimiento del fascismo y la xenofobia, indignadas con una monarquía caduca y estéril heredera del franquismo, indignadas con la reforma laboral, indignadas con definitiva, con un sistema, el capitalista, que sólo genera beneficios y privilegios para unos pocos y precariedad, violencia y miseria para la mayoría …Desde la Asamblea Popular de Reus queremos gritar bien alto ¡BASTA YA! y señalar y denunciar públicamente a quienes han diseñado y llevado a cabo los recortes, las privatizaciones y el desmantelamiento de los servicios públicos, a quienes protegen la banca y los poderes económicos (los verdaderos responsables de la crisis), a quienes nos recortan derechos laborales y sociales, los que nos reprimen si protestamos y exigimos nuestros derechos y una sociedad más justa e igualitaria, ya quienes se llenan la boca con las palabras democracia o libertad y al mismo tiempo se llenan los bolsillos con dinero público y hacen la ley a su medida.Por ello, hemos organizado una serie de actos, de asambleas, de debates, de acciones y de manifestaciones en Reus (coincidiendo con la celebración del congreso de CDC) para hacer patente nuestra indignación, dejar bien claro que no nos representan! y mostrar nuestro rechazo radical y democrático a las políticas encabezadas por Artur Mas, Oriol Pujol, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig.Hacemos un llamamiento a los movimientos sociales, a todas las indignadas, los colectivos y organizaciones de la izquierda contestataria y anticapitalista ya los sindicatos alternativos del país, a dar apoyo a nuestras movilizaciones (que son las de todos y todas) ya participar en él activamente.
 
 
CONTRA LOS RECORTES! CONTRA LA REPRESIÓN! Y CONTRA LA REFORMA LABORAL!
LOS DÍAS 23, 24 Y 25 DE MARZO (Y SIEMPRE!) QUE QUEDE BIEN CLARO QUE LAS PERSONAS NO SOMOS MERCANCIAS!Indignaros, levantaos y salid a la calle con la Asamblea Popular de Reus!TODO EL PODER PARA EL PUEBLO!
ACTIVIDADES PARA LOS DIAS 23,24 Y 25 DE MARZO
 
Viernes 23 de marzo:-16:00: Liberación de la plaza del Mercadal.
-18:00: Desde la plaza del Mercadal, pasacalles + performance por el centro de la ciudad para denunciar los recortes y las privatizaciones.
-19:30: Charla «Parlamentarismo y asamblearismo en el siglo XXI» del escritor Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid.
-21:00: Cena popular en el Mercadal.
-22:00: Asamblea abierta en el Mercadal.
-23:00 / 01:00: conciertos y actividades en el Mercadal.
 
Sábado 24 de marzo:-11:00 / 13:00: mesa redonda en la plaza del Mercadal con la participación de Félix Rodrigo Mora del 15-M de Madrid, David Fernández periodista del semanario La Directa, Sergi Fábregas de la Cooperativa Integral Catalana y Àngels Martínez, de de pie por la salud Pública y de la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema público de salud.
-14:30: Comida popular en el Mercadal.
-16:30: Desde el Mercadal, manifestación hacia el Tecnoparc (lugar donde se celebra el congreso de CDC) con el lema «No tengamos miedo! Plantemos cara».
-18:30 (Aprox.): llegada de la manifestación en el Tecnoparc. Lectura del manifiesto de la Asamblea Popular de Reus, parlamentos de diferentes activistas sociales, del 15-M de Reus, de la EIC y de la CGT.
-21:00: Cena popular en el Mercadal.
-22:00 / 01:00: conciertos y actividades en el Mercadal
 
.Domingo 25 de marzo:-11:00: Concentración en el Mercadal y marcha hacia el Tecnoparc.
NOTICIAS ANTICAPITALISTAS