Presentació de la candidatura de Revolta Global-Esquerra anticapitalista a la Universitat Autònoma de Barcelona

Publicidad

El passat divendres dia 22 de maig es va celebrar a la Universitat Autònoma de Barcelona l’acte de presentació de la candidatura de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a les eleccions europees. En ell van paticipar Esther Vivas, cap de llista de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a les eleccions europees i Rocío Varela, sindicalista de l’Hotel Juan Carlos I i participant en la llista anticapitalista.

Esther Vivas va presentar la iniciativa de la candidatura als assistents i va emfasitzar en la importància de construir una alternativa política a l’Europa del capital que sigui clarament anticapitalista i composada per activistes dels moviments socials. El projecte de presentar-se a les eleccions ha de servir, segons Vivas, particularment en el moment actual de crisi del sistema, per crear un procés de debat sobre la necessitat d’una alternativa política anticapitalista que pugui incloure i aglutinar a nombroses lluites.

Per la seva part, Rocío Varela va parlar de la seva experiència de lluita a la seva empresa en contra d’un procés d’enternalització i de la necessitat d’aglutinar aquestes lluites, des de baix, per anar enfortint la resistència i l’oposició davant els atacs cada dia més brutals de la Patronal.

L’acte va acabar amb un debat animat entre els assistents, que van mostrar el seu entusiasme davant d’una iniciativa tan il.lusionant com la de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista i van manifestar el seu desig de participar en la campanya electoral durant les pròximes setmanes.

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More