Pintades nazis al local del Consell de la Joventut i CGT de Terrassa (CAT/CAS)

COMUNICAT CONJUNT DE CGT I EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE TERRASSA, EN REFERÈNCIA A LES PINTADES DE TIPOLOGIA NAZI A LA FAÇANA DEL NOSTRE LOCAL.


Dissabte al matí, una vegada més, la gent del consell de la joventut i CGT ens hem trobat els locals pintats amb simbologia nazi i amb frases del mateix caire.

Aquest fet no és aïllat, ja són diverses les agressions patides i poques les mesures preses per part de les institucions, agressions que arriben fins al punt en que fa uns mesos van intentar cremar el local amb una bombona de butà. Som conscients també que aquest tipus d’accions s’estenen també a altres col•lectius i a la gent de Terrassa (des de pintades a les parets fins a agressions personals, vexacions, insults, amenaces…).

És per això que des de el Consell de la Joventut i CGT volem denunciar aquestes accions i sobretot l’actitud condescendent per part de l’ajuntament i la policia que permet que aquests grups actuïn amb total impunitat, sabent que és un problema greu que patim a Terrassa, Sabadell i altres municipis de la comarca, en contraposició a la persecució política que pateixen altres col•lectius o persones com el cas concret del Franki de Terrassa que recordem ingressarà properament a la presó.

Així doncs, des de els col•lectius que conformem el Consell de la Joventut i CGT, demanem una major atenció per part de les institucions i reclamem que es prenguin mesures immediates per aturar aquest tipus d’accions.COMUNICADO CONJUNTO DE CGT Y EL CONSEJO DE LA JUVENTUD DE TERRASSA, EN REFERENCIA A LAS PINTADAS DE TIPOLOGÍA NAZI A LA FACHADA DE NUESTRO LOCAL.Sábado por la mañana, una vez más, la gente del consejo de la juventud y CGT nos hemos encontrado los locales pintados con simbología nazi y con frases del mismo cariz.

Este hecho no es aislado, ya son diversas las agresiones padecidas y pocas las medidas presas por parte de las instituciones, agresiones que llegan hasta el punto en que hace unos meses intentaron quemar el local con una bombona de butano.

Somos conscientes también que este tipo d’acciones s’extienden también a otras colectivos y a la gente de Terrassa (desde pintadas a las paredes hasta agresiones personales, vejaciones, insultos, amenazas…).

Por eso es por lo que desde el Consejo de la Juventud y CGT queremos denunciar estas acciones y sobre todo l’actitud condescendent por parte de l’ayuntamiento y la policía que permito que estos grupos actúen con total impunidad, a sabiendas de que es un problema grave que padecemos en Terrassa, Sabadell y otros municipios de la comarca, en contraposición a la persecución política que padecen otras colectivos o personas como el caso concreto del Franki de Terrassa que recordamos ingresará próximamente en prisión.

Así pues, desde los colectivos que conformamos el Consejo de la Juventud y CGT, pedimos una mayor atención por parte de las instituciones y reclamamos que se tomen medidas inmediatas por parar este tipo d’acciones.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS