Nou Video de l’Ocupació del Rectorat de la UAB!! Solidaritat amb els Expedientats!![Traducción al castellano]

Nou video realitzat per l’Assemblea de Ciències i Biociències:

&nbsp http://www.youtube.com/watch?v=zGBhwURPp1Y

Al video es mostra la decissió de les facultats del campus de la UAB d’ocupar el Rectorat de la UAB per continuar reivindicar els 3 punts que es demanaven desde tota la Comunitat Estudiantil dels Païssos Catalans:

1) Reconeixement del Dèficit Universitari: en el cas de la UAB, 20 millions d’euros i com a conseqüència demanar com es paliarà aquest dèficit amb l’entrada del nou Pla Bolonya si el finançament públic no augmentarà.

2) Paralització de l’EESS (Pla Bolonya) i Aturada d’aprobació dels nous graus: degut a la desinformació actual que existeix del nou pla d’estudis i als refèrendums realitzats a la UAB que amb més d’un 95% estan a favor d’obrir un debat públic.

3)Retirada d’Expedients:oberts al curs 2007-08 a uns 30 estudiants per protestar en contra de l’aprovació IL·LEGAL dels nous plans d’estudis i per demanar explicacions a l’equip de gobern per les càrregues policials dels Mossos d’Esquadra l’any passat.

Aquest any amb la campanya Contra Bolonya, Ocupem les Aules a la UAB s’han paralitzat pràcticament totes les Facultats amb activitats alternatives dins les aules explicant en que consisteix el Pla Bolonya &nbsp i gestionant un altre tipus d’educació més crítica. El resultat, un augment de participació a les Assemblees (Ciencies, Educació i Comunicació amb assistencia de fins 500persones a les Assemblees)..Cronologicament es van a anar ocupant:

1) Facultat de CCPP i Sociologia

2) Facultat de Lletres i Filosofia

3) Facultat de Comunicació i Periodisme

4) Facultat de Filosofia i Logopèdia

5) Facultat d’Educació

6) Facultat de Ciències i Biociències

7) Facultat d’ETSE

…i resurgiment d’Assemblees com Dret, Econòmiques i Medicina on van fer dormides als passadissos de les facultats informant del nou pla d’estudis que volen impossar.

Però abans de nadal el Rector (Lluís Ferrer), el Secretari General (Rafael Grasa) i el Vicerrector (Carbonell) van demostrar que continuen d’esquenes a les reivindicacions dels estudiants i van executar 6expulsions…

LA LLUITA CONTINUA A LA UAB!!!&nbsp

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS