NO A LA RERFORMA LABORAL, NO A LES RETALLADES! 3 de març a Terrassa!

Aquesta convocatòria pretén animar la resposta a nivell local davant les greus retallades que estem patint en tots els àmbits, però sobretot, per denunciar la nova  contrarreforma laboral cuinada a la UE pels BCE i els seus lobbies empresarials, i digerida i aplicada pel mateix tipus d’ impresentables a l’Estat Espanyol.

Perquè ens toca recuperar el carrer,  trobar-nos i organitzar-nos: SORTIM AL CARRER

Aquest dissabte dia 3 de març davant la seu del Partit Popular de Terrassa (Rambla d’ Egara 203) a les 11.30 DEMOSTRA EL TEU REBUIG!

 

El que pretén aquesta contrareforma com totes les anteriors és augmentar el poder de la classe dirigent en detriment de la majoria, la classe treballadora. Però aquesta vegada de manera més salvatge que mai, retornant – nos a condicions laborals de fa dècades. Ara és hora de recuperar la consciència de classe, organitzar-nos i  crear contrapoders arreu del territori per tal de construir l’alternativa. I Terrassa també ha de dir prou, prou d’abusos, de retallades i d’impunitat. Prou d’ explotació!

PELS DRETS LABORALS, DEFENSA EL TEU LLOC DE TREBALL, NO DEIXIS QUE  EL MERCAT I ELS ESTATS DEL CAPITAL T’ESCLAVITZIN! PER LA JUSTÍCIA SOCIAL, DEFENSA ELS SERVEIS PÚBLICS!

 

CAP A LA VAGA GENERAL!


NOTICIAS ANTICAPITALISTAS