Mollet amb Cuba organitza una xerrada-debat el proper dijous 14 de Febrer a La Marineta

L’Entitat vol trencar mites sobre la realitat cubana

Mollet amb Cuba continua la seva activitat, aquest proper dijous, 14 de Febrer a les 19’30 hores al Centre Cultural La Marineta de Mollet organitzarà una xerrada-debat sota el títol: "Cuba Avui. Preguntes i Respostes"

L’acte vol ser una aproximació a la realitat i actualitat cubana des d’una òptica de proximitat. Mirant de superar la informació, moltes vegades sesgada o carregada de prejudicis que ens arriba des dels grans mitans de comunicació. Per això, Mollet amb Cuba vol estructurar l’acte donant protagonisme a les preguntes que els assistens vulgin fer i que seran respostes pel catedràtic d’economia de la Universitat de Barcelona, Ramón Franquesa, activista de la solidaritat amb Cuba i gran coneixedor de la illa.

Precisament ara que acaben de ser les eleccions a Cuba potser cal preguntar-se com funciona la seva democràcia o precisament ara que fa unes poques setmanes les joventuts de CiU han fet una campanya a la illa cal preguntar-se si existeix o no la llibertat d’expressió a Cuba… I així un munt de preguntes… i respostes.

Amb aquest acte, Mollet amb Cuba vol complementar la seva tasca solidària amb Cuba. Ja que ententem que no és possible una verdadera solidaritat només amb la col.laboració material sino que també s’ha d’intentar entendre, explicar i difondre els coms i els perquès de la situació cubana. Més quan aquest poble pateix des de fa décades un bloqueig econòmic i mediàtic que dificulta enormement el seu desenvolupament.

Us convidem a participar-hi.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS