Miles de manifestantes invaden la Ciutadella habiendo desbordado el cordón de seguridad de los Mossos


Milers de membres de comitès de defensa de la república (CDR) i manifestants que es concentraven al voltant del parc de la Ciutadella han desbordat el dispositiu de seguretat de Mossos d’Esquadra i han entrat al parc davant la impotència dels agents. Ho han fet després de la manifestació que ha fet el recorregut entre la plaça de Sant Jaume i el parc de la Ciutadella.

Els primers manifestants han entrat al parc saltant la tanca exterior i han esquivat el cordó entre corredisses. Tanmateix, la pressió de la multitud ha obligat als agents a obrir l’entrada del parc davant del passeig de Lluís Companys.  Mitja hora més tard,  els Mossos d’Esquadra han tornat a tancar l’accés al parc.

Després de superar el cordó dels Mossos d’Esquadra, els manifestants s’han dirigit cap a les portes del parlament, on un nou cordó de seguretat els ha barrat el pas. Allà s’ha format una nova concentració.

La gent branda estelades, pancartes i canten proclames a favor dels presos polítics i altres càntics com ‘no tenim por’ i ‘els carrers seran sempre nostres’. També es poden veure moltes màscares amb la cara del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Abans de l’entrada al parc, alguns diputats de Junts per Catalunya, entre els quals Elsa Artadi i Eduard Pujol, han saludat als manifestants. També ho han fet els quatre representants de la CUP: Carles Riera, Maria Sirvent, Vidal Aragonès i Natàlia Sànchez. Després, tots han tornat a l’interior del parlament.

Ací podeu veure més imatges de la concentració:

Ací podeu veure més vídeos davant de les portes del parlament:

https://www.vilaweb.cat/noticies/desenes-de-manifestants-desborden-el-cordo-de-seguretat-i-envaeixen-el-parc-de-la-ciutadella/

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS