MANIFESTACIÓ contra la impunitat de Camps i del PP al País Valencià

[Traducción al castellano]

Dissabte 13 de juny de 2009

18:30

Plaça de la Verge

València (L’Horta)

El Col·lectiu Contra la Corrupció, nat fa poques setmanes, ha convocat per aquest proper dissabte 13 de juny la concentració "No a la corrupció – Camps dimissió". Serà a la Plaça de la Verge de València, a dos quarts de 7 de la tarda. El grup, que assegura comptar amb més de 6.200 adhesions de suport, convoca la concentració amb l’objectiu de "fer pública la convicció que tenim molta gent que el govern valencià ha derivat cap una pseudo-dictadura, plena de corrupció i de ridiculesa, i que no ens mereixem les persones que vivim a la terreta. Com tampoc mereixem que "El President" ens utilitze anomenant-nos cada vegada que s’intenta defensar, el poble valencià NO ha de responsabilitzar-se ni de les males maneres, ni dels errors comesos pels seus governants".

I és que el President de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, ha estat imputat pel que es coneix com a "cas Gürtel", tot i que la televisió valenciana ho ha amagat. Segons el col·lectiu Camps ha mentit: "ens va assegurar no conèixer a ‘El Bigotes’ i després el varem escoltar dient-li per telèfon ‘te quiero un huevo’, ens va assegurar que no havia rebut vestits. Però eren vestits, jupetins, joies,… per a ell i la seua família. Ens va dir que no hi havia contractes amb les empreses de la ‘trama corrupta’ i s’ha confirmat que hi ha dotzenes a diverses Conselleries".

"També, va manifestar que ho aclariria tot i no ha aclarit res. A més, ha fet cas omís al Codi Ètic del partit al que pertany. Per això, ara és una persona que ha perdut la dignitat i no pot seguir representant-nos". "Tenim una oportunitat i una responsabilitat, única i històrica, denunciar la impunitat del Molt Honorable "Tio Paco" al cas Gürtel.Demanar la seua dimissió JA! Ara és el moment. La nostra paciència i la nostra ciutadania no ens permet tolerar més".

El col·lectiu admet que "hi ha moltes més coses possiblement a denunciar… especulació urbanística, prevaricació, grans esdeveniments, obres monumentals, manipulació televisiva, censura mediàtica… I igualment, sabem que també podríem demanar la dimissió d’altres dels nostres governants possiblement corruptes com Fabra, Costa, Rus… Però tot té un començament, i la implicació de Francisco Camps al cas Gürtel és la gota que ha fet vessar el got".

El moviment assegura ser "social, apartidista i espontani", i amb aquest esperit convoca la concentració de protesta, perquè "no és moment de fer diferències ni publicitat de partits … és el moment del poble, de les persones, d’on van els nostres impostos, de la nostra dignitat i del nostre futur". Qualsevol persona, col·lectiu o organització que es vulgui adherir a la concentració i al manifest que s’hi llegirà pot dirigir-se a l’adreça electrònica "noalacorrupcio@gmail.com". Així mateix el col·lectiu ha volgut remarcar que la concentració vol tenir un to "pacífic i ciutadà" i per tant rebutgen "tot tipus de provocació o incidents". S’amenitzarà la marxa amb batukades.

&nbsp

Col·lectiu Contra la Corrupció

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS