Manifestació 14 maig: Enric Duran Lliure!

Publicidad

CAT

Aquest dijous 14 a les 19:30 a la plaça universitat de Barcelona, vine a donar el teu suport a l’alliberament de l’Enric Duran. El jutge de l’Audiència Provincial ha de decidir ja si manté o no la mesura de presó preventiva… olem l’Enric lliure!!

Recordeu signar per la llibertat de l’Enric, abans de dilluns dia 18 de maig!!
Per a enviar les adhesions d’entitats i col·lectius, escriure a suportenric (at) 17-s.info.

Per a signatures individuals digitals, entrar a www.podem.cat/node/1897. En diversos actes públics podreu trobar fulls de signatures per donar suport a l’Enric, i així mateix, per qualsevol tipus de suggerència, crítica i col·laboració, podeu escriure a suportenric (at) 17-s.info.

CAST

Este jueves 14 a las 19:30 en la plaza Universitat de Barcelona, ven a dar tu apoyo a la liberación de Enric Duran. El juez de la audiencia provincial tiene que decidir ya si mantiene o no la medida de cárcel preventiva…queremos a Enric libre!!

Recordad firmar para la libertad de Enric antes del lunes 18 de mayo!!
Para enviar adhesiones de entidades i colectivos, escribir a [email protected]

Para firmas individuales, entrar en www.podem.cat/node/1897. En diferentes actos públicos podéis encontrar hojas de firmas para dar apoyo a Enric y para cualquier sugerencia, crítica o colaboración, podéis escribir a [email protected].

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More