Més d’un centenar de professors es manifesten a Sabadell contra de la LEC

Publicidad

[Traducción al castellano]

Més d'un centenar de professors, 200 segons la USTEC,&nbsp s'han concentrat aquest migdia a la delegació territorial d'ensenyament, situada a la Gran Via. L'objectiu de la concentració, convocada pels cinc sindicats d'ensenyament, era rebutjar la LEC (Llei d'Educació de Catalunya) i tornar a demanar la dimissió del conseller d'Educació, Ernest Maragall. Els manifestants s'han mostrat contraris a l'increment d'hores extra que proposa el Departament d'Educació.

A diferència de la resta de concentracions que s'han fet darrerament a la ciutat, aquesta acollia manifestants de tot el Vallès. «Aquesta setmana hi ha hagut tot un seguit de mobilitzacions, amb pancartes a les escoles, i el que hem fet amb aquesta concentració és tornar a&nbsp demanar la dimissió del conseller i&nbsp que no s'aprovi la LEC», ha dit a aquest diari Narcís López, portaveu de la USTEC. La propera actuació serà aquest vespre a un CEIP d'Ullastrell, o­n es durà a terme una tancada de pares i&nbsp mestres i&nbsp xerrades sobre la reforma educativa.

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More