La PDaD amb el dret a l’elecció de la llengua a les Illes.

Publicidad

Demà dijous tindrà lloc a les 12 h. una concentració reivindicativa convocada per l’Obra Cultural Balear (OCB) per la lliure elecció de la llengua a Consolat de Mar, a Mallorca, amb motiu de la intenció el Partit Popular Balear de seguir en la dinàmica de prohibir a la ciutadania veure canals de televisió o escoltar emissores de ràdio en català.
És per eixe motiu, que des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) volem mostrar de forma pública la nostra adhesió a esta nova mobilització en defensa dels nostres drets lingüístics que volen ser trepitjats de nou pel Partit Popular, a qui no interessa la nostra llengua més que per fer bandera quan convé dividir els valencians i valencianes per decret, com és la Llei de Senyes que es va aprovar recentment a les Corts Valencianes amb els únics vots del PP i l’abandó de les Corts per part de l’oposició.

Val a dir que malauradament al País Valencià tenim experiència amb el tancament de Canal 9 i Ràdio 9, que malgrat que era un mitjà de comunicació d’ús propagandístic utilitzat per la dreta valenciana no deixava de ser la televisió dels valencians i valencianes i l’única en la nostra llengua, una vegada tancades les emissions de TV3 i Catalunya Ràdio.

Finalment, des de la PDaD no sols ens solidaritzem amb els companys i companyes de les Illes, si no que volem deixar palés que la llengua és el símbol més fort de diferenciació del nostre poble, i que la construcció d’una societat més lliure i millor no passa per altre lloc més que per l’exercici del dret a decidir i la llibertat de poder rebre mitjans de comunicació en la nostra llengua en peu d’igualtat amb altres pobles que sí que ho tenen.

 

 Plataforma pel Dret a Decidir


www.peldretadecidir.cat


info@peldretadecidir.cat

www.facebook.com/peldretadecidir

@DaDPV

 

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More