La huelga general por el juicio contra el 1-O será el 7 de febrero

La Intersindical-CSC ha anunciat que la vaga general pel començament del judici contra l’1-O serà, finalment el 7 de febrer. El sindicat havia registrat un preavís pels dies 5, 6 i 7, i ha acabat decidint-se per aquest darrer dia.

Intersindical-CSC 🎗@I_CSC

Anunciem la pel proper 7 de febrer

Cridem a treballadores i treballadors el seguiment de la Vaga

Sense drets, no hi ha llibertat!!

402 persones estan parlant sobre això

Butlletí de notícies de VilaWeb

Rep les notícies de VilaWeb cada matí al teu correu

La vaga es farà a tots els centres laborals del país, públics i privats i té el suport de l’independentisme, que s’ha afegit en bloc a la convocatòria. A més, també té el suport del sindicat USTEC, del SEPC, el Sindicat d’Estudiants, les ADIC, la CGT d’Ensenyament i Universitats per la República.

La vaga coincideix amb el setè aniversari de l’aprovació de la reforma laboral del PP, que ara el govern de Pedro Sánchez ‘es nega a derogar’. Segons la Intersindical, els objectius laborals de la vaga són reclamar la derogació completa de la reforma laboral del 2012, un salari mínim català de 1.200 euros mensuals, la recuperació de les lleis socials aprovades pel parlament i aturades pel Tribunal Constitucional espanyol, la plena igualtat de gènere als centres de treball, i l’avenç cap a un model de funció pública de qualitat i amb condicions laborals dignes, entre més.

La Intersindical-CSC es reafirma, per tant, en els motius pels quals va convocar vaga de dues hores el 21 de desembre passat i ara crida a secundar-ne una de tot el dia.

https://www.vilaweb.cat/noticies/la-vaga-general-pel-judici-contra-l1-o-sera-el-7-de-febrer/

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS