La Cònsol de Veneçuela visita Badia del Vallès

La pròpia cònsol va explicar als més de cinquanta veïns i veïnes participants que l'ALBA és el projecte d’integració econòmic, social, cultural i polític del que participen Nicaragua, Bolívia, Dominica i Cuba, a més de Veneçuela. Un projecte basat en la relació entre iguals, la solidaritat entre els pobles i el desenvolupament sostenible. Durant prop d’una hora, Belen Rojas va explicar els detalls sobre els fruits que ja ha donat l'ALBA en matèria d’educació, comunicació, salut i de cooperació econòmica. Després es va iniciar la tertúlia amb les preguntes, reflexions i opinions dels presents sobre l'ALBA, però també sobre la situació de Veneçuela, l’últim referèndum constitucional, la imatge que es difon del seu president Hugo Chavez o el famós «por qué no te callas»

La cònsol va finalitzar deixant la porta oberta a trobar formes de col·laboració entre Badia i Veneçuela, ja com actualment existeix amb altres entitats i administracions de l’estat espanyol i d'Europa.


La presència de les diplomàtiques veneçolanes a Badia va ser possible gràcies a la col·laboració de la Brigada Vallesana Simón Bolívar amb els membres de l'AEB, un moviment polític i social local de Badia.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS