La Audiencia Nacional levanta una parte del sumario de los atentados de Barcelona y Cambrils

Publicidad

Entre la documentación que se hace pública hay 21 volúmenes que están digitalizados. También hay cuatro DVD con imágenes de los acusados ​​manipulando explosivos y otros que muestran el atropello a la Rambla de Barcelona. El juez permitirá a las partes visualizar estos DVD a la Secretaría de la Audiencia Nacional, con la expresa prohibición de no poder hacer ninguna copia para evitar su difusión.

El auto de levantamiento parcial del sumario también cita a declarar el próximo lunes a las 10.30 h dos testigos protegidos.


L’Audiència Nacional aixeca una part del sumari dels atemptats de Barcelona i Cambrils

EL JUTGE ACCEPTA QUE ELS AJUNTAMENTS DELS DOS MUNICIPIS ES PERSONIN EN LA CAUSA, PERÒ HO DENEGA AL DE RIPOLL

El jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu ha aixecat parcialment el secret de sumari de la investigació dels atemptats del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils, segons han indicat a l’ACN fonts jurídiques. El magistrat, però, manté secretes les peces de la causa que fan referència a informació relacionada amb entrades i registres, comunicacions telefòniques, protecció de testimonis i comissions rogatòries. Andreu ha acceptat que els ajuntaments de Barcelona i Cambrils es puguin personar a la causa, però ho ha denegat al de Ripoll.

Entre la documentació que es fa pública hi ha 21 volums que estan digitalitzats. També hi ha quatre DVD amb imatges dels acusats manipulant explosius i d’altres que mostren l’atropellament a la Rambla de Barcelona. El jutge permetrà a les parts visualitzar aquests DVD a la Secretaria de l’Audiència Nacional, amb l’expressa prohibició de no poder-ne fer cap còpia per evitar-ne la difusió.

La interlocutòria d’aixecament parcial del sumari també cita a declarar dilluns vinent a les 10.30 h dos testimonis protegits.

https://www.diarijornada.coop/actualitat/20180731/audiencia-nacional-aixeca-part-sumari-dels-atemptats-barcelona-cambrils

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More