La Audiencia española deja de investigar a Tamara Carrasco y Adrià Carrasco (Cast/Cat)

Publicidad

L’Audiència espanyola, a petició de la fiscalia, acorda deixar d’investigar els membres del CDRTamara Carrasco i Adrià Carrasco, per delictes de terrorisme, rebel·lió i sedició. La causa s’envia ara als jutjats ordinaris, segons que ha anunciat el despatx d’advocats de Benet Salellas, que porta la defensa de Tamara Carrasco. En la interlocutòria, el jutge Diego de Egea Torrón insta el jutjat competent a continuar les diligències per un presumpte delicte de desordres públics per les protestes dels CDR. La defensa ha confirmat a VilaWeb que les mesures cautelars contra l’activista de Viladecans continuaran vigents fins que no es pronunciï el nou magistrat.

 

Tamara Carrasco: ‘La meva presó és de vint quilòmetres quadrats’ 

Tamara Carrasco, integrant del CDR de Viladecans, va ser detinguda a l’abril acusada de terrorisme, sedició i rebel·lió per haver-se implicat en els talls d’autopistes i l’aixecament de barreres de peatge durant la Setmana Santa. Dos dies després de la seva detenció, el jutge va descartar aquests delictes però va mantenir la causa oberta per desordres públics. Tanmateix, va dictar mesures cautelars i des d’ençà no ha pogut sortir del poble.

Per la seva banda Adrià Carrasco, que la policia volia detenir el mateix dia que la Tamara, va poder escapar-se i es va exiliar a Bèlgica.

https://www.vilaweb.cat/noticies/laudiencia-espanyola-deixa-dinvestigar-tamara-carrasco/

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More