L’associació Socialisme S.XXI dóna suport a la convocatòria de vaga del dijous 14 de febrer i fa una crida a participar a la manifestació

L'associació Socialisme S.XXI dóna suport a la convocatòria de vaga del dijous 14 de febrer i fa una crida a participar a la manifestació a les 12h a la Pça Universitat.

1.Estem en contra d'aquesta llei per les greus conseqüències que comporten la privatització de l'ensenyament pel que fa la gestió dels centres públics,per continuar prioritzant els centres concertats finançats amb diners públics,i per intentar instaurar centres de 1ª, de segona i de tercera categoria dins d'una mateixa xarxa pública; entre d'altres àtacs a adquisicions arrancades a l'època de la transició i fruit de llargues lluites.

2.Els sindicats defineixen com abusius els serveis mínims decretats per la Conselleria d'Educació.Però cal afegir que la dreta mai no havia anat tan lluny : hem passat d'una persona dels equips directius a la imposició per decret d'un mestre per 4 unitats dins els centres.El malestar és important, el govern d'entesa està aplicant mesures mai viscudes fins al moment.

3.Passat el dia de movilització caldrà en les assemblees de zones, defensar un calendari d'accions per seguir estar alertes.Un dia no serà suficient per fer fer marxa enrere en l'aprovació de la LEC; ja ho ha anunciat el Conseller Maragall:aquesta lleï és competència del Parlament de Catalunya i el personal docent no hi té res a dir.Caldrà també explicar en profunditat a la comunitat educativa la seva aplicació. En definitiva, en seran els primers perjudicats.
Defensarem o­n sigui aquesta idea i la proposta de fer movilitzacions conjuntes més enllà dels treballadors i treballadores de l'ensenyament.

Barcelona, 13/02/08&nbsp

ASSOCIACIÓ SOCIALISME XXI

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS