Justícia per la mort d’en Jonathan! Prou abusos de poder i impunitat policial!

El 15 de setembre després de ser detingut per la policia municipal de Terrassa, en Jonathan, vei Terrassenc del barri de Can Tusell, va ser ingressat a la Mutua de Terrassa. La policia va dir que havia caigut al terra degut a que anava begut i que s’havia donat un cop al cap. Al cap de poques hores, a la matinada del dia 16 en Jonathan moria.

Dues testimonis afirmen haver vist a la policia agredint a en Jonathan i com el tiraven a terra. Després d’haver declarat els testimonis al jutjat i que els mossos obrissin una investigació s’ha imputat per homicidi a sis agents del cos de la policia municipal de Terrassa. Només un agent (que estava de pràctiques) ha estat suspès de sou i de feina, tots els altres continuen encara fent de policies.

Després de sis mesos de la mort d’en Jonathan els familiars i el grup de suport continuem exigint justícia. Per aquest motiu s’han convocat dos actes per tal de recordar i denunciar que ja fa mig any que van succeïr els fets i que sembla que ningú vulgui assumirresponsabilitats:

RODA DE PREMSA DIVENDRES 12 DE MARÇ

Divendres dia 12 de març a les 12h al Casal Cívic del Pla del Bonaire(al carrer Sabadell s/n del barri Pla de Bonaire de Terrassa). A la roda de Premsa intervindrà: Familiars d’en Jonathan, l’advocat de la familia, un advocat i membre de la Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats de Terrassa i un membre de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT).

CONCENTRACIÓ DIMARTS 16 DE MARÇ

A partir de les 19,30h, davant de l’ajuntament de Terrassa i fins a les 21h es farà una concentració per exigir justicia per la mort d’en Jonathan i per demanar que s’acabin els abusos de poder i la impunitat policial.

Us esperem a totes!!!

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS