Judici cas Mary Kelly

La idea és enviar-la per correu electrònic al consolat d'Irlanda de Barcelona (cons.irl@webcat.es), o bé per fax al 93-411.29.21. També la passarem a la llista de infomoc perquè s'ho currin des de la resta de les Espanyes.

En aquest cas sabem que el fax és el 91-4351677, però desconeixem quina és l'adreça electrònica. Si algú ho pot esbrinar ràpidament, que ho posi a la llista. També us passem el telèfon del consolat per si algú s'anima a donar la vara d'aquesta forma: 93-491.50.21.

Per últim, estem pensat de anar el mateix dimecres al consolat a fer entrega de les protestes personalment. Continuarem informant… No cal dir que aquesta carta molaria que corregués per tots el puestos que us imagineu. Nosaltres ja hem començat a fer-la rular des del Lokal. De moment això és tot.

No us durmiu
Adolfo


Carta per enviar al consultat d'Irlanda

Distingit senyor:

He tingut coneixement del judici que s’ha de celebrar el proper dimecres 16 de juny a la ciutat d’Ennis contra l’activista antimilitarista Mary Kelly, acusada d’inutilitzar un avió de l’exèrcit dels Estats Units, que estava estacionat a l’aeroport civil de Shannon. Aquesta infermera, i mare de 4 fills, podria ser condemnada a 10 anys de presó en cas de ser declarada culpable.

Aquest avió formava part del dispositiu militar que l’exèrcit dels Estats Units va implementar per bombardejar l’Irak, en una acció de guerra declaradament injusta i il·legal.

Mary va actuar en coherència amb la declaració constitucional de la República d’Irlanda com a nació neutral (article 28), i amb els principis internacionals de prevenció del genocidi, establerts en el procés de Nuremberg contra el nazisme (“Els individus tenen el deure de violar la legislació local per a prevenir la comisió de crims contra la pau i la humanitat”).

Per aquests motius, em permeto dirigir-me a vostè per fer-li arribar la meva enèrgica protesta per la cel·lebració d’aquest judici i li prego que faci arribar al govern del qual vostè és representat la sol·licitud de retirada dels càrrecs que recauen sobre l’esmentada Mary Kelly.

Atentament,

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS