Jornada anticarcelaria a Lleida!

Publicidad

El dissabte 5 d’octubre organitzem a Lleida una jornada anti carcelaria, a la biblioteca anarquista Maria Rius. Amb aquesta jornada volem generar un espai de trobada, compartir i parlar un cop més de perquè pensem que les presons són instruments inútils, i denigrants i destructius per a les persones.

Aprofitarem, a més, per a difondre i actualitzar la vaga de fam rotativa que estan duent a terme presxs en lluita de tot l’Estat des del passat 1 de setembre, per a demanar l’excarcelació de les persones preses amb malalties greus o incurables, així com per a reivindicar la resta de punts  (més info a: http://tokata.info/)

Hi haurà també la projecció del documental “Poble Rebel”, un espai de micro obert, sopar popular a la plaça i música en directe. A més, durant la jornada farem el sorteig de la cistella! Us esperem a totes!

Fuente:  https://suportpresxslleida.noblogs.org/post/2019/09/23/jornada-anticarcelaria-a-lleida/


Castellano

El sábado 5 de octubre organizamos en Lleida una jornada anticarcelaria. Una vez más, el objetivo es generar un espacio de encuentro, compartir y hablar de porqué pensamos que las cárceles son instrumentos inútiles, y denigrantes y destructivos para las personas.

  Aprovecharemos para difundir y actualizar la huelga de hambre rotativa que están llevando a cabo presxs en lucha de todo el Estado desde el pasado 1 de septiembre, para pedir la excarcelación de las personas presas con enfermedades graves o incurables, así como para reivindicar el resto de puntos de la tabla (mas información en: http://tokata.info/)

Habrá también la proyección del documental «Poble Rebel», un espacio de micro abierto, cenador popular en la plaza y música en directo. Además, durante la jornada, realizaremos el sorteo de la cesta!

 

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More