Ja ha sortit la sentència del judici al CSO la Gordíssima

Ja ha sortit la sentència del judici al CSO la Gordíssima

Ja la tenim aquí; durant el mes de juny va arribar la sentència al nostre advocat; naturalment hem perdut el judici, perquè el que es discutia era la propiestat de l´inmoble que estem okupant. La sentència doncs, ens recorda que el CSO la Gordíssima no és nostre.
No és nostre i com que no li paguem cap lloguer al propietari legal, el jutge es veu “obligat” a ordenar el deshauci de l´inmoble okupat. No és nostre i ens el volen treure.

Aquest tipus de sentències, per desgràcia, no són noves: es valora sobremanera la propietat legal de l´inmoble per sobre de les persones que l´okupen, per sobre de les necessitats d´aquestes persones, per sobre de l´ús que se´n fa, per sobre dels beneficis que els veïns i veïnes en reben.

Ara només resta esperar que no s´executi la sentència per no perdre l´únic Centre Social Okupat de St. Andreu. Seguirem obrint el CSO cada dia de la setmana, fent-hi els actes i activitats programades, amb normalitat i amb il.lusió, perquè el poble necessita un Centre Social on poder dur a terme tota una sèrie d´actes polítics i socials de forma autogestionada sense el control del poder polític, econòmic, policial i judicial.

Comentem també en aquest comunicat que sembla que la regidora del Districte de St. Andreu, a més de no voler-nos veure enlloc, ha decidit que vol precintar-nos el CSO per evitar que continuem treballant i oferint un espai alliberat als veïns i veïnes de St. Andreu. Ara ens envia la Guàrdia Urbana, de paisà o d´uniforme, ordena fotografiar el CSO per dins i per fora, munta dispositius policials contra els okupes, gasta quantitats ingents de diners en vigilar-nos amb cotxes patrulla o cotxes camuflats, accepta denuncies per fer soroll al carrer el dia de St. Joan, i ens obre expedients administratius per sorolls. La última mesura empresa per la regidora ha estat ordenar la retirada de tres bancs que hi havia al carrer Pons i Gallarza, el carrer del CSO. Sembla que li molesta que hi hagi gent asseguda als bancs del carrer dels okupes. Tranquil.la, Gemma, que si volem seure al carrer ja treurem els nostres bancs i cadires del CSO i si alguna veïna ens ho demana, ja li posarem un banc al carrer.

Però tot i les adversitats, el CSO la Gordíssima és:

Un projecte veïnal obert

Un CSO amenaçat

Un edifici històric viu

I es queda al Poble!

Centre Social Okupat la Gordíssima

1 de juliol de 2009
Sant Andreu de Palomar, Països Catalans

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS