Irídia confirma que la persona que ha perdut un testicle és un manifestant de les protestes del 21-D

Publicidad

Metges de l’Hospital de la Vall d’Hebron han extirpat un testicle a un jove derivat anit de la Mútua de Terrassa. Alguns mitjans han publicat que havia estat ferit per l’impacte d’una bala d’escuma. Segons que ha confirmat el col·lectiu d’advocats Irídia a VilaWeb, és un dels ferits a les càrregues policíaques d’ahir en la protesta contra la presència del govern espanyol a Barcelona i avui podrà rebre l’alta.

Alguns comptes de Twitter han demanat a la gent que faciliti imatges del moment en què el jove va ser ferit. Assenyalen que el traumatisme deu ser conseqüència de l’impacte d’una bala d’escuma dels Mossos d’Esquadra en les càrregues a Via Laietana.

Segons Irídia, ho va dir ell mateix quan el van ajudar tan bon punt va ser ferit. El departament de comunicació dels Mossos assegura que no tenen coneixement d’aquests fets i que no els consta cap denúncia.

 

Vilaweb

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More