Investigan un mosso de escuadra por sacar el ojo a una persona en un desalojo en Hospitalet

Publicidad

ELS FETS VAN SUCCEIR EL MES DE MAIG

 Investiguen un mosso d'esquadra per treure l'ull a una persona en un desallotjament a l'Hospitalet
  •  Ramon Gómez (dreta), l’afectat que ha perdut l’ull, acompanyat de l’advocat, David Aranda (esquerra)

Investiguen un agent dels Mossos d’Esquadra per haver provocat la pèrdua total de la visió d’un ull a Ramon Gómez en un desallotjament a l’Hospital de Llobregat el passat mes de maig. L’advocat, David Aranda, ha explicat a la Jornada que la investigació l’està portant el Jutjat d’instrucció número 2 de la ciutat i aquest dilluns ha pres declaracions als agents i a la víctima. Ara el jutge haurà de decidir si tira endavant la causa i comença el judici o si l’arxiva.

Segons recull l’ACN de la roda de premsa que s’ha fet aquest matí per denunciar el cas, a finals de maig dos agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la policia catalana van acudir de nit a l’immoble arran de la denúncia de la propietària per usurpació i possible robatori. La nau havia estat okupada. La víctima, Ramon Gómez, ha explicat que, davant la presència policial, ell mateix va obrir la porta i va ser aleshores quan un dels agents va donar-li un cop de porra a l’ull esquerre.

Aleshores, els agents van detenir l’agredit i l’altra persona que vivia a l’immoble acusats d’usurpació de béns i d’haver intentat agredir els Mossos amb una barra de ferro. Els afectats neguen rotundament l’agressió de què els acusen i asseguren que l’obertura estreta de la porta feia impossible poder treure cap element punxant a l’exterior.

 

https://www.diarijornada.coop/actualitat/20180910/investiguen-mosso-desquadra-treure-ull-persona-desallotjament-hospitalet

 


Si podeu llegir aquesta informació és perquè hi ha moltes persones que s’han fet subscriptores i d’altres que també són sòcies de la cooperativa Diari Jornada.

Si volem fer informació lliure, deslligada dels grans poders polítics i econòmics, amb una publicitat que passi el nostre codi ètic i sense continguts patrocinats, necessitem ser més. Necessitem que et sumis al projecte per poder explicar l’actualitat diària des de Barcelona, Palma i València amb rigor, honestedat, des de les esquerres i el feminisme i en català.

No t’ho pensis més: fes la teva subscripció i/o la teva aportació com a sòcia cooperativista.

Ens venem només a tu

También podría gustarte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More