Inauguració del Casal Popular l’Arreu de la Plana d’Urgell

El passat 21 de març el Casal Popular l’Arreu va obrir portes amb un acte inaugural que va comptar amb la participació de més de 200 persones que es van deixar caure en un moment o altre a les diferents activitats proposades des de l’organització.

La festa va començar passades les vuit de la tarda, amb la recepció de les persones interessades en conèixer el projecte. El casal tenia les portes obertes a totes les seues dependències i al gent s’hi va poder passejar per observar totes les característiques del local ubicat al número 34 del carrer Palau de Mollerussa. Així mateix, es va oferir un pica-pica català de fruits secs i vermut de Falset que va servir per anar fent boca del que posteriorement arribaria.

Pels volts de les nou del vespre va arribar l’acte oficial d’inauguració. D’aquesta manera, un representant del Casal Pere III de Balaguer, i un altre del Casal Independentista l’Ocell Negre de Lleida, van donar de forma simòblica, la benvinguda a l’Arreu, com a ‘germà’ casal a les terres de Ponent. Tot seguit, el president de l’Arreu, Jordi Soldevila, va oferir un parlament on va detallar totes les caracterísitques del projecte fundacional del casal.

Una vegada inaugurat, els assistents van asseure’s a taula per degustar una fantàstica cassola de tros elsaborada per companys jundencs. En total prop de seixanta persones van disfrutar d’aquest àpat que es va complementar amb una amanida de la terra i pomes del Pla d’Urgell. Així mateix, i per tal d’oferir quelcom més als assistents, es va sortejar una panera amb productes locals que va anar a parar a un company linyolenc.

La festa es va allargar fins passades les dues de la matinada amb música dels Països Catalans i begudes de la terra.

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS