El premi a la Plataforma Aturem la Guerra

Ahir a la nit vaig ser una de les poques espectadores -que poca gent convida el poder!- a la platea del Palau de la Música o­n la Plataforma va rebre el premi a l'Esdeveniment de l'any que li va 'concedir' -com diuen ells- El Periódico.

 

Vaig sortir trista, molt trista, en veure que el debat a les assemblees i el debat d'internet no ha servit per res. Va sortir una noia -una- amb noms i cognoms, tota ben vestida per no desentonar massa en aquell marasme de vestits foscos i corbates. Va agafar el premi, va donar les gràcies, es va fer petons i fotos amb l'alcalde Clos, l'alcalde d'una ciutat que com diria

Maragall 'va saber FER sortir la gent al carrer'. La nostra 'representant' va donar les gràcies, va dir el que esperava sentir la gent d'allà, va fer una tímida -una!- crítica al Fòrum sense parlar del Fòrum, va dir allò de les empreses que s'enriqueixen amb la guerra i es resten la cara amb el Fòrum, però va oblidar dir quines empreses i es va oblidar de denunciar el Fòrum. L'alcalde somreia, i el Poder, també.

 

Després més fotos i més somriures, i xampany francès a l’exclusiu foyer del Palau. M'ho vaig mirar de lluny i vaig marxar a casa trista. Molt trista. Un altre món és possible, una altra manera de fer les coses és possible… i molt necessària.

 

No és això companys, no és això.

Qui respondrà per això? Ajudarà això a fer gran les properes mobilitzacions o la gent ja comencem a estar cuits que ens utilitzin els partits i l'ego d'uns pocs que volen ser protagonistes i representants d'un col·lectiu que no vol protagonistes ni representants?

NOTICIAS ANTICAPITALISTAS