El govern valencià vol tancar ara les emissions de Catalunya Ràdio

6

[Traducción al castellano]

El govern valencià vol tancar les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià. La conselleria de Justícia ha fet arribar una notificació a Acció Cultural del País Valencià perquè tanqui abans de deu dies els repetidors que permeten les emissions al País Valencià perquè no tenen llicència per fer-ho. Passa’t el termini, el govern tancaria forçosament les emissions i obriria un expedient sancionador a Acció Cultural.

L’entitat presidida per Eliseu Climent ha d’avaluar ara amb els advocats quina és la situació legal de les emissions que els seus repetidors fan de Catalunya Ràdio. Després decidirà si els tanca o si s’hi nega. En aquest cas, Acció Cultural s’arriscaria a més sancions econòmiques, que podrien ser semblants a les multes imposades pel govern pel maneniment de les emissions de TV3, esperant que el conflicte es resolgués judicialment.

Actualment hi ha tres repetidors de TV3 tancats i multes que pugen a 800.000 euros per a Acció Cultural. Aquest cas és als jutjats, on Acció Cultural defensa la legalitat de les emissions.

&nbsp
Extret de: Vilaweb.cat