El diari de la final de Copa a València

Publicidad

VilaWeb i el diari basc Berria han publicat un suplement conjunt de setze pàgines sobre la que juguen dimecres al vespre l'Athletic de Bilbao i el Barça a l'estadi de Mestalla, a València. El diari especial, que ja us podeu descarregar des d'aquesta adreça (en pdf), s'encartarà a l'edició de dimecres de Berria i també es repartirà en paper a València (a les zones habilitades per a les dues aficions, al voltant de l'estadi i a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània) i Barcelona (en alguns dels espais o­n s'instal·laran pantalles gegants per a seguir el partit, especialment a la Plaça Catalunya i en llocs com ara Terra d'Escudella o l'Euskal Etxea). A les setze pàgines, escrites en català i èuscar, hi ha entrevistes amb Bojan Krkic i l'ex-porter Jose Angel Iribar, una anàlisi de Toni Padilla sobre la trajectòria històrica de tots dos equips i un article de benvinguda signat pel cantant d'Obrint Pas, Xavi Sarrià, acompanyat d'una guia amb recomanacions de la ciutat de València. A l'editorial conjunt, els directors de Berria i VilaWeb, Martxelo Otamendi i Vicent Partal, diuen que la publicació posa en relleu la bona relació entre totes dues aficions.

Sisena final Athletic-Barça

Amb la de dimecres, l'Athletic de Bilbao i el FC Barcelona s'hauran encarat sis vegades a la final de la Copa. La darrera vegada va ser fa vint-i-cinc anys, en què un gol d'Endika va sumar la vint-i-tresena Copa de l'Athletic, l'última fins ara. El Barça en té una més, vint-i-quatre: l'última, la va aconseguir el 1998 a la tanda de penals amb el Mallorca. De totes les finals Athletic-Barça, els bascos se n'han endut una i els catalans, quatre.

&nbsp

En pdf

Podeu obtenir la versió en pdf del suplement que es repartirà dimecres a València, Barcelona i el País Basc en aquesta adreça.

También podría gustarte

Los comentarios están cerrados.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More